Frank van ’t Hof verkast naar het weekend van NPO Radio 2. Dat maakte de dj vanochtend bekend in zijn laatste uitzending van ‘Vroeg op Frank’. Vanaf 3 november is Frank iedere zaterdag en zondag van 6:00 tot 9:00 uur te horen. Ook blijft hij op vrijdagavond het tijdslot tussen 20:00 en 22:00 uur presenteren.

Eerder deze week werd al bekend dat Frank stopt met het nachtprogramma. De dj blikte vrijdag in zijn laatste uitzending terug op ruim 3,5 jaar ‘Vroeg op Frank’, het programma dat tussen 4:00 en 6:00 uur te horen was op Radio 2. “Het was een droom die uitkwam om hier radio te mogen maken”, vertelde Frank. “En dit programma vond ik het allerleukste om te maken.”

Timur Perlin is momenteel nog in het weekend tussen 6:00 en 9:00 uur te horen op Radio 2. Wat hij gaat doen, is nog onduidelijk.

Rutger Radstaake presenteert vanaf volgende maand het tijdslot tussen 4:00 tot 6:00 uur, als definitieve opvolger van Frank. “Ik heb al veel toffe plekjes op de radio aan Frank te danken, maar deze is toch echt wel een droom tot nu toe”, laat Rutger weten.

Foto: Jasper Zwartjes | Radio 2

Vorig artikelQmusic gaat intensief samenwerken met RTL
Volgend artikelTimur Perlin verlengt contract, naar late ochtend Radio 2