Home Landelijke radio Erwin Deckers en Iwan Reuvekamp programmaleiding Q-music

Erwin Deckers en Iwan Reuvekamp programmaleiding Q-music

Erwin Deckers en Iwan Reuvekamp vormen vanaf maart 2010 de nieuwe programmaleiding van Q-music. De oude programma-directeur Wouter van der Goes, die zijn functie begin dit jaar neerlegde, heeft een nieuw contract getekend als dj en begint volgende maand met een nieuw programma.

Erwin Deckers verving Van der Goes sinds januari als tijdelijke programma-directeur. Hij is overkoepelend programmadirecteur voor Q-music Nederland, Q-music België en JOE fm. Hij gaat zich de volgende tijd nog meer focussen op Q-music Nederland.

Iwan Reuvekamp gaat Deckers bijstaan als de nieuwe programmadirecteur Q-music Nederland. Reuvekamp stopt hierdoor met zijn bedrijf Nice1, waarbij hij als coach/trainer en adviseur werkte voor diverse landelijke radiostations. Hiervoor was Reuvekamp werkzaam als opleidingscoördinator bij 3FM en regisseur/producer van de ochtendshow van Giel Beelen.

“Ik kijk met veel enthousiasme uit naar mijn nieuwe job bij Q-music. Het is een ambitieus station met fantastische dj’s en ik wil er alles aan doen om, samen met Erwin, een geweldige programmering neer te zetten. Elke dag weer!” aldus Reuvekamp.