Home Landelijke radio Erik de Zwart krijgt programma in nieuwe programmering Veronica

Erik de Zwart krijgt programma in nieuwe programmering Veronica

Erik de Zwart krijgt vanaf 5 september een programma op Radio Veronica. Dan gaat de nieuwe programmering van de zender in. De Zwart is te horen met het ‘Veronica Top 40 Hitdossier’ op zaterdagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur. In dit programma behandelt De Zwart de Top 40-lijsten uit de 80’s & 90’s. Eerder zei De Zwart al graag een programma te willen. Nu is hij ook al station-voice van de zender.

Daarnaast is Rick van Velthuysen vanaf 5 september op zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur te horen met ‘WeekendRick’. Hij presenteert op vrijdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur ‘De Volle Vrijdag van Van V.’. Ook Patrick Kicken is weer bij Radio Veronica te horen met een nieuw programma: ‘Keihard Kicken’ dat hij van maandag tot en met donderdag presenteert tussen 19:00 en 22:00 uur.

"Eind vorig jaar heb ik de laatste uren van de ’Top 1000 Allertijden’ bij Radio Veronica gepresenteerd", zegt Erik de Zwart. "Dat voelde goed, ik ben ook nooit gestopt met radio maken omdat ik het niet meer leuk vond. We hebben nu een vorm gevonden waar ik mij helemaal op en Top 40 bij voel!"

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "De ‘Top 40’ heeft sinds het ontstaan in 1965 vele presentatoren gehad, maar voor de meeste mensen is er toch maar één echte ‘Mister Top 40’ en dat is Erik de Zwart. Daarom ben ik blij dat hij bij Radio Veronica het ‘Top 40 Hitdossier’ gaat presenteren!"