Home Landelijke radio “Erik de Vlieger praatte zijn mond voorbij over Colorful”

“Erik de Vlieger praatte zijn mond voorbij over Colorful”

Colorful Radio zal, ondanks beweringen van Erik de Vlieger, niet stoppen. Dat schrijft VPRO’s 3VOOR12. Eigenaar Imca Media Groep van Colorful Radio zegt nog in onderhandeling te zijn met twee partijen over overname. De kans bestaat dus dat Colorful Radio onder dezelfde naam, maar met een andere eigenaar verder gaat. Directielid Postmus is dan ook niet blij met dfe uitlatingen van De Vlieger. “De Vlieger heeft geen verstand van zaken. Hij heeft het over het halve ei in plaats van het hele ei en heeft laten merken dat hij niet weet hoe de vork in de steel zit.”

Colorful Radio kreeg geen etherfrequentie bij de etherverdeling. Eigenaar De Vlieger is enkele maanden later gestopt met Colorful Radio omdat hij niet meer van plan was om voor de verliezen op te draaien, volgens hem een bedrag van 20.000 euro per maand.

Postmus wijt de onjuiste uitspraken van De Vlieger aan de vele bezigheden van de man. “Hij heeft een enorme hoeveelheid bedrijven en is daar druk mee. Hij heeft de opmaat van de beslissing gehoord en dacht daarmee alles te weten. Ik heb hem er over gesproken en hij erkent daarin ook zijn fout.” De Imca Media Groep is vier bodemprocedures gestart tegen de overheid vanwege de vertraging bij de frequentieverdeling. De tussentijdse verdeling heeft een jaar lang extra kosten voor de Imca Media Groep met zich meegebracht en Postmus legt de verantwoordelijkheid hiervan bij de overheid. Daarmee zal hij nog wel even bezig zijn met het station. (3VOOR12 / RadioFreak)