Home Landelijke radio Erik de Vlieger (Wild FM) stopt er mee

Erik de Vlieger (Wild FM) stopt er mee

Erik de Vlieger stopt als ondernemer. Hij stapt uit zijn bedrijven IMCA en Exel en stopt op termijn ook met zijn media-activiteiten. Hij blijft wel grootaandeelhouder en adviseur bij Exel. Dat heeft De Vlieger dinsdag bekendgemaakt.

In een verklaring over zijn beweegredenen stelt De Vlieger: “Ik zal niet verhullen dat wat er de afgelopen maanden is gebeurd, een zware wissel heeft getrokken op mijn persoonlijke geluk en op dat van mijn gezin. Mijn kinderen werden er op school over aangesproken. Dat wil ik niet meer. Ik heb 27 jaar hard en met plezier gewerkt. Dat plezier ben ik de laatste tijd een beetje kwijtgeraakt. Ik was meer tijd kwijt aan het weerleggen van allerlei ongefundeerde kritiek dan aan datgene wat ik leuk vind, namelijk ondernemen. Ik kies voor mijn gezin. Ik ben altijd een beetje tegendraads geweest en dat ben ik nu weer.”

Het radiostation van De Vlieger, Wild FM, gaat gewoon door. In een reactie laat algemeen directeur Koen van Tijn weten dat hij samen met Dave Leusink (Creatief Directeur) als directie door zal gaan met de geplande uitbouw van Wild FM. “Ook uitbreiding van het frequentiepakket is niet uitgesloten”, zo voegt hij eraan toe.