Home Landelijke radio Eric Corton nieuwe presentator ’t Oog

Eric Corton nieuwe presentator ’t Oog

Eric Corton wordt één van vaste presentatoren van 'Met Het Oog Op Morgen' van de NOS op Radio 1. Hij zal op dinsdagavond van 23:00 tot 0:00 uur te horen zijn. Miek van der Weij, die nu op dinsdag te horen is, schuift door naar de zondag. John Jansen van Galen presenteert komende zondag zijn laatste uitzending.

Voor Eric Corton is 'Met Het Oog Op Morgen' niet nieuw; hij was vorig jaar al regelmatig als invaller te horen. Daarvoor was hij al te horen voor BNN op Radio 1 en hij was 13 jaar lang te horen op 3FM als presentator van 'That's Live'. Hier stopte hij in december mee en hij hintte toen al dat hij een andere radioklus zou krijgen.

"Het Oog is natuurlijk een icoon van een programma en om daar onderdeel van uit te mogen maken is niet alleen heel speciaal… maar misschien ook wel een beetje een eer", aldus Corton.

Momenteel is Eric Corton elke werkdag van 12:00 tot 14:00 uur te horen op Radio 1. Als vervanger van Felix Meurders presenteert hij 'De Nieuws BV', samen met Willemijn Veenhoven.
Foto: RVDA