Home Landelijke radio 100% NL Eline la Croix gaat middagshow presenteren op 100% NL

Eline la Croix gaat middagshow presenteren op 100% NL

Eline la Croix gaat de middagshow presenteren op 100% NL, de radiozender die waarschijnlijk uit zal gaan zenden op de frequentie van RTL FM. Eline zal daardoor stoppen met haar werk voor de NPS en als stationvoice van Radio 3FM.

“Ik heb mijn contract getekend en ga waarschijnlijk vanaf 8 juli elke werkdag tussen 17:00 en 20:00 uur mijn programma maken. Ik ga het helemaal alleen doen, zowel de productie als de presentatie, dus ik doe het rustig aan,” zo laat Eline tegenover RadioFreak weten.

In het verleden presenteerde Eline onder meer een nachtprogramma en een avondprogramma voor de NPS en later het programma ‘MoveYourAss’ voor Llink op 3FM, daarnaast maakte ze een tijdje een ochtendprogramma op 747 AM. Op dit momemt maakt ze het urban-programma ‘Smaakvol’ op Radio 747 en is ze al een paar jaar de vrouwelijke stem van de vormgeving van 3FM.

Op 19 mei bepaalde het ministerie van Economische zaken dat de frequentie van RTL FM per 8 juli in handen komt van 100% NL. RTL FM zou de frequentie in 2003 ten onrechte hebben verkregen, omdat 100%NL twee keer zoveel Nederlandstalige muziek zou gaan draaien dan de radiozender van RTL Nederland. Op dit moment is 100% NL hard bezig om het dj team rond te krijgen, al bekend werd dat Dave Donkervoort de ochtendshow gaat doen.