Home Landelijke radio Eerste vier ‘Serious Talents’ krijgen airplay op 3FM

Eerste vier ‘Serious Talents’ krijgen airplay op 3FM

DIVE, Cloudmachine, Engel & Daniel en Parachute zijn de eerste vier bands die hun inzending als Serious Talent deze week beloond zien met uitzending op 3FM. In het programma That’s Live van Eric Corton beleeft Cloudmachine aanstaande zaterdag de première als Serious Talent.

“Airplay op 3FM is voor Cloudmachine van grote waarde en héél spannend. En dat precies in de week dat we in Paradiso staan! “, zegt Ruud Houweling, oprichter van Cloudmachine. In maart werden bandjes en artiesten opgeroepen een visitekaartje af te geven. Via 3FM Serious Talent kunnen beginnende bands en artiesten demo’s uploaden naar serioustalent.nl. De demo’s worden beoordeeld door de 3FM muziekredactie.

De andere bands zullen gedurende de week te horen zijn, dagelijks tussen 19:00 en 01:00 en in het weekend tussen 18:00 en 20:00 uur op de publieke popzender.

“We zijn verrast door de hoeveelheid inzendingen”, zegt zendercoördinator Florent Luyckx. “We willen ons voor Nederlands talent ook buiten het aanbod van de muziekindustrie kunnen oriënteren. Dat doel wordt met Serious Talent bereikt.”