Home Landelijke radio Coen en Sander Show maandag nog niet van start

Coen en Sander Show maandag nog niet van start

Het nieuwe middagprogramma De Coen en Sander Show op Radio 3FM gaat maandag nog niet van start. Dit omdat dj Coen Swijnenberg samen met zijn vriendin een kind verwacht. “De baby is er nog niet en het risico is te groot dat ik de eerste shows zou moeten missen, of na een paar afleveringen alweer moet afhaken”, zo reageert de dj.

Toch maakt Wouter van der Goes morgen zijn laatste ‘Wout’ op 3FM. Eddy Zoey neemt het programma volgende week over. “Hopelijk werkt de kleine een beetje mee zodat we een week later fris van start kunnen”, zo zegt Coen daarover. “Aan de ene kant is het jammer dat we niet op de geplande datum van start kunnen maar ik ben er blij mee. Anders loopt het allemaal wel erg door elkaar. Eerst het één, dan het ander.”

Eddy stort zich volgende week in ZoëyZo vol overgave in de strijd om het meest succesvolle ijsprogramma. ‘Dancing on ice’ en ‘Sterren dansen op het ijs’ doen het goed op TV. Eddy probeert dit succes te verbrijzelen met zijn eigen versie: ‘Sterren op het ijs’.

Vrijdag 8 september strijdt een aantal sterren in stevig ondergoed om de ‘Sterren op het ijs-award’. Vanaf maandag gaat Eddy op zoek naar deelnemende sterren, spelregels, ijs en een scheidsrechter.