Home Landelijke radio Eerste Serious Talent band op playlist 3FM

Eerste Serious Talent band op playlist 3FM

De band Good Things End staat vanaf deze week op de 3FM playlist met het nummer ‘I Know’. Good Things End is de eerste band die doorbreekt via 3FM Serious Talent. De singel zal regelmatig voorbij komen op de popzender.

Good Things End (GTE) bestaat uit de drie boers Iwan, Cyriel en Dave Schiphorst. Zus Colette maakt als zangeres de band compleet. GTE schrijft zijn eigen songs. De muziekredactie van 3FM was meteen onder de indruk van het liedje en wist GTE ervan te overtuigen de song opnieuw op te nemen met producer Oscar Holleman (Krezip, Within Tempation).

“I Know heeft de potentie om een hit te worden”, zegt zendercoördinator Florent Luyckx. “3FM wil zich voor Nederlands talent ook buiten het aanbod van de muziekindustrie kunnen oriënteren. Dat doel wordt met 3FM Serious Talent bereikt. We hopen dat bands hun demo’s blijven uploaden want 3FM is continu op zoek naar goede muziek.”

Via 3FM Serious Talent kunnen beginnende bands en artiesten sinds maart 2006 demo’s uploaden naar serioustalent.nl. De 3FM muziekredactie beoordeelt alle demo’s en wanneer de inzending 3FM geluid brengt, is er kans op 3FM airplay.

Ruim 600 bands hebben zich aangemeld voor 3FM Serious Talent. De 3FM muziekredactie selecteerde 173 band die nu te beluisteren zijn op de online player via de 3FM site.

Vorig artikelRadio West viert jubileum met Top 500
Volgend artikelZakenman Roel Pieper stapt in media