Home Landelijke radio Radio West viert jubileum met Top 500

Radio West viert jubileum met Top 500

Radio West viert het 20-jarige jubileum met een Top 500 die uit regionale artiesten bestaat. Vanaf 22 januari wordt de lijst op Radio West uitgezonden. De lijst wordt samengesteld door luisteraars van de Zuid-Hollandse regionale zender, die hun stem uit kunnen brengen via de website van de omroep. De virtuele stembus sluit aanstaande vrijdag.

De Radio West Top 500 is de eerste activiteit ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de regionale zender. Alle programma’s staan daarom van maandag 22 januari tot en met zaterdag 27 januari in het teken van deze lijst.

De tot nu toe uitgebrachte stemmen laten zien dat een band als Q65 nog altijd fans heeft in de regio. Dat geldt ook zeker voor Golden Earring, Kane, Anouk en Kayak. De muzieksamenstellers werden verrast door een flink aantal stemmen op de minder bekende artiest Bertus Bonk, zijn nummer ‘Morge’ werd door een bezoeker van de website zelf aangedragen en zal ongetwijfeld een goede plek scoren in de lijst die vanaf 22 januari op Radio West te beluisteren is.

Vorig artikelEx-werknemer verliest rechtszaak tegen Q-music
Volgend artikelEerste Serious Talent band op playlist 3FM