Eefke Boelhouwers presenteert volgende week donderdag haar laatste radioshow op Omroep Brabant. Na ruim 20 jaar maakt ze een nieuwe stap in haar carrière. “Dat is spannend, maar ik ben ervan overtuigd dat er nieuwe avonturen op mijn pad komen”, aldus Eefke.

Eefke heeft een lange staat van dienst bij Omroep Brabant. Als ‘West-Brabants meiske’ kwam ze begin deze eeuw stagelopen en is ze nooit meer weggegaan. Na een aantal jaren productie kreeg ze in 2007 een eigen radioprogramma. Sinds die tijd was ze onafgebroken te horen op de radio.

Jordy Graat

Jordy Graat neemt het stokje van Eefke over. Jordy is al jaren te horen als invaller en maakt samen met Christel de Laat elke zaterdag ‘Graat & De Laat’. Jordy: “De luisteraar zal zich hopelijk snel weer thuis voelen in de middag. Het wordt keigezellig, met de allerbeste muziek.” De presentator begint maandag 14 februari tussen 13:00 en 16:00 uur met ‘Jordy Draait Door’. Hij maakt het programma van maandag tot en met donderdag. Op de vrijdagen maakt Maarten Kortlever het nieuwe verzoekplatenprogramma ‘Bel & Bestel’.

De laatste wijzigingen in de programmering zijn te horen op zondagmiddag. Jordy verhuist naar de doordeweekse dagen en stopt met zijn programma op zondag.

Erik Werner

Erik Werner gaat op die plek ‘Erik staat aan’ maken. Werner werkte in het verleden bij Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica. Hij was al een tijdje invaller bij Omroep Brabant. De zondag wordt afgesloten door Hubert Mol, met de terugkeer van het programma ‘Van Brabantse Bodem’.

Foto: Omroep Brabant