Home Landelijke radio Edwin van Hoevelaak krijgt programma op Radio Oost

Edwin van Hoevelaak krijgt programma op Radio Oost

Edwin van Hoevelaak neemt vanaf zondagmiddag het programma ‘Sterrenparade’ op Radio Oost over van Willie Oosterhuis. De geboren Markeloër was vanaf het begin betrokken bij het tv-programma ‘Regiotap’, als sidekick van de kale Haaksbergenaar. Hij kondigde dinsdag aan in juni met zijn eigen zender Onze TV te beginnen. 

Van Hoevelaak is zelf producer. "Edwin is toen het programma begon een aantal jaren geleden ook al presentator geweest, samen met Willie Oosterhuis", zo meldt zijn productiebedrijf. "Nu Willie een nieuwe uitdaging aangegaan is, waarbij wij hem overigens succes wensen, gaat Edwin met het programma verder en hoopt er een leuke tijd te krijgen."

Het tv-programma ‘Willie’s Wereld’, waarin Oosterhuis door de provincie trok, geld uitdeelde en sprak met de man/vrouw in de straat, wordt vervangen door het muziekprogramma ‘Van Hoevelaak & Co’. De kijker krijgt te zien hoe de producer werkt met artiesten als Jeroen van de Boom, Nick & Simon en Dennie Christian. "Van Hoevelaak is de juiste man op de juiste plek", aldus adjunct-hoofdredacteur en –directeur Marcel Oude Wesselink van de regionale omroep.