Home Landelijke radio Eddy Zoëy neemt afscheid van Radio 3FM

Eddy Zoëy neemt afscheid van Radio 3FM

Eddy Zoëy heeft zojuist afscheid genomen van zijn programma op Radio 3FM. Na drie jaar is hij gestopt met zijn weekendprogramma ‘Zoëyzo’. "Doordat ik zoveel dingen doe die ik fantastisch vind, zoals muziek maken, televisie maken en ook kinderen maken, heb ik helaas moeten kiezen. Ik zal radio in het algemeen en 3FM in het bijzonder zeker gaan missen. Maar eerlijk is eerlijk, het vooruitzicht om in het weekend gewoon weer bij mijn gezin te zijn is ook wel heel plezierig!", aldus Eddy, die onlangs voor de tweede keer vader werd.
Samen met zijn sidekick Tessel van der Lugt maakte hij zojuist het laatste programma. "In Nederland kun je eigenlijk geen afscheid nemen, want je komt elkaar toch weer tegen. Dus afscheid nemen bestaat eigenlijk niet." Waarna hij het nummer van Marco Borsato – Afscheid Nemen Bestaat Niet draaide.

Eddy was sinds het najaar van 2005 te horen bij 3FM. Samen met Tessel van der Lugt presenteerde hij het weekendprogramma dat hij destijds overnam van Egbert-Jan Weeber. De presentator vertrekt overigens niet bij BNN. Hij blijft televisieprogramma’s maken voor de omroep.

Het programma op 3FM wordt overgenomen door Timur Perlin.