Home Landelijke radio Dj’s webloggen middels Angrylog

Dj’s webloggen middels Angrylog

Diverse dj’s houden sinds vanmiddag een weblog bij op het platform AngryLog. Onder meer Michiel veenstra, Coen Swijnenberg en Rick van Velthuysen houden vanaf heden hun weblog bij via dit systeem. Daarnaast zijn onder meer Jeroen van Inkel en Menno Barreveld binnen het project gestart met een weblog.

AngryLog is een iniatief van het Hilversumse Angry Bytes, een bedrijf dat veel bezig is met websites binnen de radiowereld. Onder meer de homepages van 3FM, Q-music en omroepen als NPS, BNN en de AVRO zijn door hen ontwikkeld.

Marc Veuger van AngryBytes: “AngryLog is namelijk meer dan een gewoon weblog. De radiomakers kunnen nu al via AngryLog audio en video aan hun log toevoegen. In de toekomst willen we met dit platform op verschillende manieren gaan experimenteren. Belangrijk factor hierin zijn de mogelijkheden die de combinatie van vooruitstrevende techniek en ijzersterke content kan bieden. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor AngryLog.”

Een overzicht van alle weblogs die onder AngryLog vallen zijn te vinden op www.angrylog.nl. Naar verwachting zal de lijst met deelnemers snel uitgebreid worden met nieuwe namen.