Home Landelijke radio Dit jaar ook luisteraar in Glazen Huis van Radio 3FM

Dit jaar ook luisteraar in Glazen Huis van Radio 3FM

Er gaat dit jaar naast drie dj's ook een luisteraar voor 1 nacht mee in het Glazen Huis van Radio 3FM. De komende drie weken wordt door 3FM bekendgemaakt welke 3FM-dj's dit jaar het Glazen Huis in mogen. Op maandag 24 november krijgt de eerste dj tijdens zijn/haar eigen programma te horen dat hij of zij het Huis in gaat. De dj moet op dat moment sleutels, telefoon en geld inleveren en wordt op de vlucht gejaagd. Verdreven van huis en studio leeft de jock 24 uur als vluchteling zonder zekerheid, zonder veiligheid.

Dit jaar komt er voor het eerst een luisteraar bij in het Glazen Huis. Luisteraars worden opgeroepen ideeën voor actie aan te melden op de website. Hoe meer steun een luisteraar voor het alternatief weet te krijgen, hoe meer kans diegene maakt op een overnachting in het Glazen Huis.

Van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 december zamelen de drie dj’s vanuit het Glazen Huis geld in voor een betere en effectievere vluchtelingenhulp in de wereld. Dit jaar staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda.