Qmusic-directeur Robert Bernink is benoemd tot directeur entertainment bij moederbedrijf DPG Media (voorheen De Persgroep). Hij wordt in deze rol verantwoordelijk voor onder meer de audio- en videoactiviteiten van het AD, Qmusic en de regiotitels. Robert blijft daarnaast actief als algemeen directeur bij Qmusic.

Robert is sinds maart 2015 algemeen directeur van Qmusic. “Met veel trots ga ik aan de slag in mijn nieuwe functie”, laat hij weten. “Ik heb me altijd met veel energie en plezier gestort in creatieve samenwerkingen met een hoog entertainmentgehalte en waar mogelijk ook grote media-impact.”

De benoeming van Robert komt volgens DPG Media voort uit de ambitie om online en met de ‘Kubus-app’ verder te groeien. Het AD, de regionale dagbladen, indebuurt.nl, reclamefolder.nl, Qmusic en videobedrijf MyChannels gaan intensief samenwerken, om online nog sterker te worden. Dit bedrijfsonderdeel van DPG Media gaat ADR & Q heten en komt onder leiding van één management.

Robert startte in 2011 startte De Persgroep als marketing directeur van Qmusic en in 2015 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur van de radiozender.

Foto: Qmusic

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.