Dimitris Kops gaat vanaf 31 augustus de middagshow maken op SLAM tussen 16:00 tot 19:00 uur. De komende periode blijf hij, naast zijn nieuwe middagshow, ook op zondag programma maken. Michiel Jurrjens is voortaan van maandag t/m donderdag tussen 13:00 en 16:00 uur te horen.

Dimitris Kops is blij met zijn nieuwe stap: “Ik kijk er naar uit om de luisteraars van SLAM! een lekkere afsluiting van de werkdag te geven met de beste muziek voor onderweg. We gaan die spits voor iedereen een stukje leuker maken! Ik heb veel toffe ideeën, zin in!”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp laat weten: “Stap voor stap scherpen we de programmering van SLAM! aan, alles voor nóg betere luistercijfers. 31 augustus gaan we knallen met onze vernieuwde programmering; Martijn La Grouw in de ochtend met Early Birds, Dimitris in de middag en zeven dagen in de week Housuh in de Pauzuh!”

Na eerst bij Wild FM en achter de schermen bij Radio Veronica gewerkt te hebben maakt Dimitiris in 2012 zijn debuut als dj bij Qmusic. In 2014 stapt hij over naar SLAM! om in 2015 over te stappen naar Radio 538. Bij 538 was de dj vooral in de nacht en het weekend te horen. In 2018 maakt hij weer zijn comeback naar SLAM! waar hij dan vooral in het weekend te horen is.

Programmering

Niet alleen de middagshow is nieuw maar ook de verdere dagprogrammering gaat op de schop. Martijn La Grouw gaat de ochtendshow doen en Michiel Jurrjens neemt de uren van Anoûl Hendriks over. Momenteel neemt Anoûl ‘Club Ondersteboven’ voor zijn rekening en dit zal hij voorlopig blijven doen. SLAM! laat weten: “Anoûl blijft voorlopig Club Ondersteboven doen. Wellicht komt daar in de toekomst nog een andere invulling voor, al willen we daar graag de tijd voor nemen.”

Ook een aantal dj’s verlaten de zender. Zo gaan Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic. En Gert-Jan van Ackooij verlaat de zender. Joey van der Velden stopt met de ochtendshow op SLAM!, vanaf 31 augustus gaat hij als invaller verder op de zender.

Foto: SLAM!