Home Landelijke radio De Week van de Jaren 60 weer op Radio 5 Nostalgia

De Week van de Jaren 60 weer op Radio 5 Nostalgia


Radio 5 staat vanaf morgen weer in het teken van de jaren zestig. Rode draad deze vijf dagen zijn de evergreens uit dit decennium met tijdloze en sfeervolle platen van artiesten zoals Dusty Springfield en Cliff Richard. De publieke zender stelt elke dag een thema centraal, waarop luisteraars kunnen reageren en waaraan ze herinneringen ophalen. Vrijdag 4 februari sluit de week met de Top 200 van de Jaren 60: de 200 grootste hits uit het decennium op een rij.

De 'De Week van de Jaren 60' is tot en met vrijdag te horen, tussen 07:00 en 19:00 uur. Maandag staat in het teken van 'radio en televisie'. Op dinsdag staat 'sport in de jaren zestig' centraal. Woensdag zoomt in op de 'geschiedenis' van dit decennium en donderdag praten presentatoren en luisteraars over alles rond het thema 'huis, tuin en keuken'. Vrijdag sluit de week af met de Top 200 van de Jaren 60.

De programma's op Radio 5 Nostalgia besteden elk op eigen wijze aandacht aan de thema's, draaien evergreens uit de sixties en halen met luisteraars bijzondere of juist alledaagse herinneringen aan deze periode op.