Home Landelijke radio ‘De Heer ontwaakt’ gepresenteerd door luisteraars

‘De Heer ontwaakt’ gepresenteerd door luisteraars


Luisteraars Louise van Leeuw, Kees Rooke en Edwin de Vaal presenteren vrijdag eenmalig de ochtendshow van dj Sander de Heer op Radio 2. Hun inzendingen waren de meest originele uit de inzendingen die voor deze 'jobhopplek' in aanmerking wilden komen.

Met deze speciale uitvoering van het vaste onderdeel 'de Jobhopper' viert het ochtendprogramma zijn driejarig jubileum. Daarnaast markeert deze 'jobhop' ook het afscheid van de rubriek, waarin luisteraars een leuke andere baan uitproberen en vervolgens hier op de radio over vertellen.

Om in aanmerking te komen voor de job van Sander de Heer, moesten kandidaten een zo origineel mogelijke motivatie op papier zetten om zoveel mogelijk mensen te laten luisteren op de 25ste. Uiteindelijk reageerden honderden mensen, die graag dj voor een dag wilden zijn.

Eén aanmelding liet de inbox van het programma bijna ontploffen met steunmailtjes, een andere gegadigde stuurde dagelijks zelfgemaakte jingles toe. "Het was een moeilijke keus maar uiteindelijk kozen Sander en de redactie voor Louise, Kees en Edwin", aldus de programmamakers.