Home Landelijke radio De Gouden Uren van Radio 2 stopt op 19 december

De Gouden Uren van Radio 2 stopt op 19 december

Radio 2 stopt definitief met De Gouden Uren. Vorige week meldde RTL Boulevard al dat het programma stopt, nu is het ook bevestigd. Op vrijdag 19 december presenteert Daniel Dekker de allerlaatste Gouden Uren op Radio 2. Na zestien jaar komt daarmee een einde aan het dagelijkse ochtendprogramma van Radio 2.

Dekker stopt met De Gouden Uren, omdat hij zich meer wil toeleggen op zijn nieuwe functie als hoofdredacteur van Sterren.nl en zijn taak als eindredacteur van de AVROTROS programma´s op Radio 2 en 3FM. Wel blijft Dekker het programma Muziekcafé, iedere zaterdagmiddag op Radio 2, presenteren.

“Natuurlijk zal ik een dagelijkse radioshow missen maar na zestien jaar is het tijd om mijn focus te verleggen", zegt Dekker. "Het is een enorme uitdaging om samen met de NPO verder te bouwen aan Sterren.nl. En op zaterdag blijf ik op Radio 2 Muziekcafé presenteren, dus een afscheid als radio-dj is het niet."

Op het huidige tijdslot van De Gouden Uren komt een geheel nieuw programma met een nieuwe dj. Het programma wordt wederom ingevuld door de AVROTROS. Wie het programma gaat presenteren en hoe het programma er inhoudelijk uit gaat zien, wordt binnenkort bekendgemaakt.