Home Landelijke radio ‘De Coen en Sander Show’ vervangt ‘Wout’ op Radio 3FM

‘De Coen en Sander Show’ vervangt ‘Wout’ op Radio 3FM

De naam van het nieuwe programma op Radio 3FM wordt ‘De Coen en Sander Show’. Zoals RadioFreak begin deze maand al meldde gaan Coen Swijnenberg en Sander Lantinga het programma presenteren. Nieuws, bijna nieuws en vooral veel muziek. Dat is de beschrijving van de BNN-show. 4 september is de eerste uitzending.

De huidige middag-dj Wouter van der Goes vertrekt per september naar Q-music. Hij wordt daar programma-directeur en krijgt dus de leiding over het dj-team van de zender.

Het was lange tijd onzeker of het 3FM-programma voortaan tot 19:00 uur gaat duren, maar dat is uiteindelijk niet door gegaan. Waarom dat is kan BNN op dit moment niet zeggen, laat een woordvoerster ons weten.

Coen maakt met de start van het nieuwe programma ook meteen zijn overstap van de NPS naar BNN: “Het is op vrijdagavond altijd feest om met die chaoot van een Lantinga te werken en dat feestje gaan we nu elke werkdag in de middag vieren. Ik ben bij 3FM begonnen met één uur per week midden in de nacht, en nu ga we samen voor BNN de middagshow presenteren; de dromen
blijven maar uitkomen!”

Ook Sander is een gelukkig man: “Ik werk voor de leukste omroep,
bij de leukste zender, op het mooiste tijdstip.”