Home Landelijke radio David Charvet komt chatten bij Sky Radio

David Charvet komt chatten bij Sky Radio

 

De maand mei stond bij Sky Radio in het teken van het nieuwe zangtalent David Charvet en zijn zomerhit Leap of Faith. Als afsluiting van de David Charvet acties, komt de Frans-Amerikaanse zanger aanstaande zaterdag chatten bij  het muziekstation. 

 

Luisteraars en fans van David Charvet kunnen vanaf 12 uur ’s middags via de site van Sky Radio zelf vragen stellen aan de zanger. Daarna gaat de zanger lunchen met de winnares van de David Charvet Meet & Eat prijsvraag. 

 

Sky Radio geeft een jaar gratis leven weg

Luisteraars van Sky Radio kunnen vanaf 10 juni tot en met 30 juni weer meedingen naar een jaar gratis leven. Net als vorig jaar organiseert het station deze actie waarbij aan alles is gedacht. De winnaar ontvangt onder andere gedurende 1 jaar elke week 500,- euro op zijn spaarrekening, de huur/hypotheek wordt volledig betaald, gratis vakanties, gratis boodschappen, gratis bellen, een droomauto en nog veel meer.

 

Gedurende de actieperiode geeft Sky Radio iedere dag de naam van een artiest door. Luisteraars hoeven deze naam slechts te sms-en naar het nummer 4111 om in aanmerking te kunnen komen voor een jaar gratis leven. Vanaf 10 juni kunnen deelnemers ook via de website meedoen met de actie. Op de finale dag, 6 juli, zullen tien geselecteerde winnaars gezamenlijk moeten strijden om de hoofdprijs.

Vorig artikelVARA-personeel tegen stoppen uitzendingen op 747 AM
Volgend artikelRadio Veronica breidt programmering verder uit