Home Landelijke radio Dance Department van Radio 538 krijgt sponsor

Dance Department van Radio 538 krijgt sponsor

Het Dance programma ‘Van Diepens Dance Department’ op Radio 538 heeft een sponsor. Het programma zal voortaan ‘Nokia Dance Department’ heten. De mobiele telefoon fabrikant ziet deze samenwerking als een juiste verbinding met de Nederlandse dancescene en haar jonge, innovatieve en trendsettende publiek.

Met de komst van sponsor Nokia zal Dance Department de horizon verbreden en zich verder profileren als het medium voor de dancescene waarin plaats is voor al het beste dat deze muziekstroming te bieden heeft. Naast radio zal dit tot uiting komen via internet, andere media projecten en het organiseren van intieme feesten en grootse events, zoals Revolution.

Dit eerste dance-event vindt plaats op zaterdag 8 november 2003. Onder de naam ‘Revolution’ organiseren Nokia Dance Department en Mojo Concerts in de Heineken Music Hall een dansfeest. Daarbij staat de bezoeker centraal en zijn drie artiesten het middelpunt van een decor dat een veranderend tijdsbeeld weergeeft.

Tiësto, unaniem verkozen tot ‘s werelds beste DJ, voert de line-up van Revolution aan met een extra lange set. De tweede naam is Futureshock. Het Engelse duo Phil Dackerty en Alex Tapper werken sinds 1999 samen en maakten remixen voor onder andere Underworld, Moby en The Chemical Brothers. De volledige line-up, voor zowel de grote zaal als de Postbank lounge, zal binnenkort bekend worden gemaakt.