Home Landelijke radio Column van Peter Heerschop terug op Radio 538

Column van Peter Heerschop terug op Radio 538

De column van Peter Heerschop keert terug op Radio 538. De cabaretier was tot december wekelijks te horen in de ochtendshow van Edwin Evers. “Lieve Marianne, ik breng jou als eerste op de hoogte”, zei Heerschop zelf op de radio. “Vanaf vrijdag 10 mei ga ik weer elke week het nieuws doornemen op de radio bij Frank op 538. De studio die ik zo goed ken, de vrijdag die mij zo dierbaar is, om kwart voor tien.”

Bij Evers heette de column altijd ‘Lieve Marianne’, maar of die nu weer zo gaat heten is nog niet duidelijk. “Een Lieve Marianne, een Beste Edwin, of een Hallo Luisteraar, de Vijf van Peter, Van Dag tot Dag. Hoe dan ook: ik zal de week gaan doornemen, de toon zal hetzelfde zijn en ik zal mijn uiterste best doen om jullie weer hard te laten lachen waar het kan en waar het niet kan ergens weer hoop te zien.”

Eigen radioshow

In januari zei de cabaretier nog dat hij graag een radioshow met Edwin Evers zou willen maken. “Dit keer niet als wekelijks onderdeel van zijn show maar als gelijkwaardig presentatieduo van een nieuw, eigen programma.” Over die plannen is niks bekend.