Home Landelijke radio Coen Swijnenberg naar het begin van de avond

Coen Swijnenberg naar het begin van de avond

Coen Swijnenberg gaat na korte tijd alweer de nacht uit bij 3FM. De NPS-dj zal namelijk de avonduren (18:00 – 20:00 uur) gaan vullen die overbleven nadat Giel Beelen, na eigenzeggen, ontslag had genomen bij diezelfde omroep. Swijnenberg zal met Swijnenstal volgende week al te horen zijn in de avond op 3FM.

Coen timmert al een tijdje aan de weg bij 3FM. Eerst maakte hij één keer per week een nachtprogramma op 3FM maar dit veranderde in maart toen hij de uren van Maurice Verschuuren in zijn schoot kreeg geworpen (04:00-06:00) hierdoor moest hij wel zijn ochtendshow bij Radio M Utrecht stoppen.

Naast het programma van maandag t/m donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur zal Coen ook de vrijdagavond mogen vullen tussen 19:00 en 22:00 uur.

Op zijn weblog reageert Coen erg positief: “Het is helemaal tegek om mijn eigen show te gaan maken in de dagprogrammering van 3FM…super! Voorlopig neem ik afscheid van de nacht en krijg ik normale werktijden. Nachtradio is geweldig om te doen, dat ga ik zeker missen, maar het vooruitzicht dat ik ’s avonds weer iets kan doen is ook niet gek! Ik ben de NPS dankbaar dat ze het vertrouwen hebben om mij op dit mooie tijdstip neer te zetten. Ze zullen er geen spijt van krijgen”.

Bart Arens, één van de nachtjocks van 3FM, zal de productie gaan doen voor Coen in het ‘nieuwe’ programma. Voor dat Coen de nacht van 04:00 tot 06:00 ging doen op 3FM heeft hij een maandje gedraaid op dat tijdstip om het gat op te vullen tussen Maurice Verschuuren en Coen Swijnenberg.

Wie de opvolger van Swijnenberg zal worden is nog niet bekend gemaakt maar dit zal niet lang op zich laten wachten.