Home Landelijke radio Claudia de Breij opvolger van Henk Westbroek op 3FM

Claudia de Breij opvolger van Henk Westbroek op 3FM

Claudia de Breij wordt de opvolger van Henk Westbroek bij de VARA op 3FM. De presentatrice van de NPS zal op 1 september haar intrede gaan maken bij de omroep.

De VARA laat weten erg blij te zijn met de komst van De Breij: “We zijn erg blij met de komst van Claudia naar de VARA. Zij is een van de meest talentvolle 3FM-programmamakers. Op dit moment zijn we druk in gesprek met elkaar en met de zendercoördinator van 3FM over de precieze invulling van het programma.” Zo liet de programmadirecteur, Frans Klein, van de VARA weten.

De nieuwe zendercoördinator, Florent Luyckx, zei eerder al Claudia een enorm talent te vinden alleen dacht hij dat ze niet op de juiste plek zat. En hij denkt dat de stap naar de VARA een goede stap in de volgende richting is.

De NPS betreurt de overstap naar de VARA en zegt verder dat het feestje voor het één jarig bestaan van het programma ‘& Dit Is Claudia’ niet door zal gaan. Claudia zal vanaf vandaag ook niet meer werken voor de NPS haar programma wordt overgenomen door Giel Beelen.

Voordat de Breij naar de NPS ging werkte ze nog voor BNN, daar maakte ze het programma BNN United. Daarnaast is ze ook nog cabaretier.