Home Landelijke radio Classic FM zendt de ‘Klassieke Top 100 Aller Tijden’ uit

Classic FM zendt de ‘Klassieke Top 100 Aller Tijden’ uit

Ook Classic FM zendt een jaarlijstje. Op tweede kerstdag is de Klassieke Top 100 Aller Tijden te horen op de zender. Elk jaar stellen de luisteraars van Classic FM de Top 100 samen van de mooiste klassieke muziek aller tijden. De dagen na Kerst zendt Classic FM bovendien de klassieke Top 3 uit van verschillende bekende Nederlanders.

Zo zal tussen Kerst en Oud en Nieuw onder andere de Top 3 te horen zijn van de politici minister Van der Hoeven, Jan Marijnissen, Mat Herben, Jozias van Aartsen, Boris Dittrich, cabaretiers Paul van Vliet en Hans Liberg, zangeres Petra Berger, tangospecialist Carel Kraayenhof, pianist Wibi Soerjadi, oud-journalist en tegenwoordig theaterorganisator Henk van der Meijden en diverse topmanagers uit het bedrijfsleven.

De Top 100 begint op tweede kerstdag om 9 uur ’s morgens met de nummer 100 en eindigt ’s avonds om 19 uur met de nr. 1. De jaarlijkse uitzending van de Klassieke Top 100 Aller Tijden is steevast het best beluisterde programma van het jaar bij Classic FM.