Home Landelijke radio Caz! blijft op FM-frequentie uitzenden tot eind juni

Caz! blijft op FM-frequentie uitzenden tot eind juni

Caz! blijft in principe tot eind juni uitzenden volgens de huidige programmering. Daarna zal Caz! in handen komen van de Arrow Media Groep en wil men zo snel mogelijk de non-stop programmering van Arrow Classic Rock doorgeven via de FM-frequentie.

Het personeel is vanochtend ingelicht over de overname. “Iedereen is erg geschrokken. Wat het personeel betreft zullen beide partijen SBS en Arrow hun best doen om hun een nieuw perspectief te bieden,” zo laat een woordvoerder van Caz! aan RadioFreak weten.

Eerder vanmiddag verklaarde Arrow-directeur Ad Ossendrijver al dat men hoopt een deel van het personeel binnen Arrow of SBS onder te kunnen brengen. Hij sluit echter niet uit dat er door de overname van Caz! mensen op straat komen te staan.

De afgelopen tijd werd bekend dat Timur Perlin en Marc de Hond Caz! verlaten. Zij wisten nog niets van de overname door Arrow en wilden niet verder bij de zender, omdat zij zich niet konden vinden in de weg die SBS met het station was ingeslagen. Timur is vrijdag voor het laatst te horen op Caz!, Marc de Hond blijft totdat de uitzendingen van het station stoppen nog te horen. Joey Hereman neemt vanaf volgende week de middagshow voor zijn rekening.

Lees hier de berichtgeving over de overname van Caz! door Arrow
Lees hier de reactie van Ad Ossendrijver tegenover RadioFreak.

Vorig artikelArrow Classic Rock blijft non-stop na overname Caz!
Volgend artikelLuistercijfers april-mei morgen pas bekend