Home Landelijke radio Boef grote winnaar FunX Awards

Boef grote winnaar FunX Awards

FunX

Boef is door de luisteraars van NPO FunX uitgeroepen tot Artiest van het Jaar. De rapper won daarnaast nog drie FunX Music Awards: Best Video, Best MC en Best Collabo. Deze laatste award deelt hij met Ronnie Flex, die ook naar huis ging met de award voor Beste Zanger. Rapper Josylvio, bekend van hits als Ride or Die en Catch Up, won de FunX Music Award voor Best Album en Best Song.

Jongerenzender NPO FunX reikte gisteravond in Amsterdam voor de vijfde keer de FunX Music Awards uit. Net als vorig jaar was Boef met de titel Artist of The Year en drie awards de grote winnaar. Ronnie Flex en Josylvio vielen beide twee keer in de prijzen. Esko werd verkozen tot Best Producer, Freddy Moreira tot Best DJ en Sam J’taime mocht een award voor Best FunX Talent in ontvangst nemen. Broederliefde won voor het vijfde jaar op rij een award voor Best Group.

De awards werden overhandigd door onder anderen Remy Bonjasky, Famke Louise, Melvin Manhoef, Supergaande, Défano Holwijn en Nienke Plas. Live optredens waren er van Ronnie Flex, Famke Louise, Josylvio, Boef, SFB, Latifah, SBMG, Equalz, ValsBezig, Ir-Sais, Dopebwoy, Jonna Fraser en de Franse ster L’Algérino.