Home Landelijke radio BNN zoekt talent voor BNN University tijdens BNN Talentday

BNN zoekt talent voor BNN University tijdens BNN Talentday

BNN organiseert op zaterdag 22 november voor de tweede keer de BNN Talentday. In zeven categorieën zoekt BNN talent: interview, presentatie, radio, humor, journalistiek, digital en creative design en regie/video. De inschrijving is vandaag gestart via www.bnn.nl

Van de inschrijvers mag een selectie zich op 22 november van de beste kant laten zien bij de BNN Jury. De talentcheck is niet voor uitzending: "het gaat puur om de ontmoeting van talentvolle mensen met de BNN-professionals. Mensen voor wie het een droom is om bij BNN aan de slag te kunnen." Na de Talentday wordt bepaald welke deelnemers worden teruggevraagd voor de selectie voor het interne opleidingstraject: BNN University.

Vorig jaar heeft BNN voor het eerst BNN Talentday georganiseerd. Deze dag was met 10.000 aanmeldingen, 800 auditanten en 50 geselecteerde talenten een succes. Van die 50 talenten is een aantal nu werkzaam bij BNN University (radio en 101.TV). BNN heeft een traditie als het gaat om het opleiden van talent, denk hierbij aan Filemon Wesselink, Rámon Verkoeijen en Winfried Baijens.