Home Landelijke radio BNN pakt uit met EK op Radio 1 en 3FM

BNN pakt uit met EK op Radio 1 en 3FM

BNN is nadrukkelijk aanwezig in de Zwitserse stad Bern tijdens het EK voetbal. De omroep bouwt een complete eigen radiostudio voor uitzendingen via Radio 1, 3FM en internet. BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan er deze zomer alles aan doen om Oranje tijdens het EK naar de kwartfinale te helpen. Maar ook de verslaggevers van BNN-Today zijn in Bern om meerdere malen per dag verslag te doen op Radio 1. Zij duiken volledig in het Oranje-gedruis en gaan op zoek naar nieuwtjes en leuke verhalen rond het EK.

Elke dag is ‘De Coen en Sander Show’ (3FM) te horen vanuit het centrum van Bern. Het EK-voetbal en de prestaties van Oranje staan centraal tijdens deze uitzendingen. Voetbalcriticus Hugo Borst, de zangers Dries Roelvink en Wolter Kroes, sportverslaggever Barbara Barend én de Nederlandse band The Sheer komen op bezoek bij Coen en Sander in de studio.

Zondag 15 juni neemt het Coen en Sander EK-team het op tegen het RTL-sterrenvoetbalteam.

De bijdragen van de BNN-Radio 1 verslaggevers zijn ’s middags rond 15:30 uur en ’s avonds in de extra lange edities van Langs de Lijn te beluisteren.