Home Landelijke radio BNN mediabedrijf van het jaar

BNN mediabedrijf van het jaar

BNN is vanmiddag tijdens het Nationaal Omroepcongres uitgeroepen tot het mediabedrijf van het jaar. Voorzitter Gerard Timmer nam de prijs in ontvangst uit handen van burgemeester Ernst Bakker. Het is de vierde keer dat de prijs wordt uitgereikt, al eerder vielen Eyeworks, WK Producties en Cameo Media in de prijzen.

In tegenstelling tot andere jaren werden de nominaties dit jaar samengesteld door de redactie van Broadcast Magazine. BNN heeft haar nominatie te danken aan haar vechtlust en doorzettingsvermogen. In het persbericht van Broadcast Magazine staat vermeld: ‘Alle politieke tegenwerking ten spijt, is de jongste publieke omroep door een meer dan geslaagde ledenwerfactie nog steeds springlevend en blijft de programmatische creativiteit bewonderenswaardig overeind’. Naast BNN waren ook Radio 538, Nickelodeon en RTL Nederland genomineerd.

Na de vertoning van een kort filmpje kregen de congresbezoekers vanochtend een stemformulier waarop de vier bedrijven genoemd werden. BNN was de overduidelijke winnaar.