Arjen Lubach, Tim Hofman, Joris Marseille en Luuk Ikink presenteren deze week eenmalig een programma op KINK. In het kader van de ‘KINK 90’s Week’ mogen ze als speciale gast een uur lang hun favoriete alternatieve muziek uit de jaren ’90 draaien.

Luuk Ikink bijt het spits af. Hij is vanavond van 21:00 tot 22:00 uur te horen. Dinsdag draait Tim Hofman op dat tijdstip alleen maar muziek van zijn favoriete band Nirvana. Joris Marseille is woensdagavond een uur lang te horen op KINK. Arjan Lubach is de laatste gast en maakt op donderdag een programma.

Bijna alle gast-dj’s hebben al radio-ervaring. Luuk Ikink was jaren lang op Radio 1 te horen voor BNN, Tim Hofman viel vorig jaar in op 3FM en Arjan Lubach maakt 20 jaar geleden een nachtprogramma op diezelfde zender.

Naast deze speciale programma’s is er tot en met vrijdag in alle programma’s van KINK alleen maar muziek uit de 90’s te horen. De week wordt vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur afgesloten met de ‘KINK de 90’s Top 100′, die is samengesteld door luisteraars van het radiostation.

Foto: KINK

Vorig artikel100 uur voor KWF van start op Radio 2
Volgend artikelHumberto Tan biedt Peter Heerschop nieuwe column aan: “Ik ga erover nadenken”