Home Landelijke radio Beslag gelegd op bezittingen en bankrekeningen Arrow

Beslag gelegd op bezittingen en bankrekeningen Arrow

De overheid heeft een dag na het intrekken van de FM-vergunningen beslag gelegd op alle bezittingen en bankrekeningen van Arrow. Het gaat hierbij om beide bedrijven waar Ad Ossendrijver directeur van is: Crosspoints BV (Arrow Jazz FM) en Rokit BV (Arrow Classic Rock).

Direct gevolg hiervan is dat luisteraars die een donatie hebben gedaan voorlopig niet de door Arrow beloofde CD ontvangen. "Arrow vindt dit erg vervelend en doet er alles aan om de CD’s toch te versturen. Bij een doorstart zal dit ook zeker gebeuren", zo staat te lezen op de website van Arrow.

Voor de donateurs is het overigens maar de vraag of hun donatie nog iets kan betekenen voor Arrow. Mochten beide zenders daadwerkelijk failliet gaan als gevolg van de schulden die men heeft bij de overheid, dan zien de donateurs niets van hun geld terug.

Op 11 maart zijn de FM-frequenties van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM uitgeschakeld, omdat de stations 8.891.710 miljoen euro schuld bij de Staat hebben. Momenteel zendt Arrow Classic Rock in de ether via 828 AM en Arrow Jazz FM enkel via de kabel en via internet.