Home Landelijke radio Bert van Lent speelt vals tijdens 3FM DJ Duel

Bert van Lent speelt vals tijdens 3FM DJ Duel

Bert van Lent heeft vals gespeeld tijdens het 3FM DJ Duel. De dj won gisteren met 5-0 van Rudy Mackay, maar vandaag gaf hij in ‘Stenders Eetvermaak’ toe dat hij de antwoorden kreeg van luisteraars in de chat van KX Radio. Paul Rabbering, presentator van het DJ Duel, was not amused en hij heeft Bert van Lent dan ook gediskwalificeerd.

Het DJ Duel is een jaarlijkse variant op het Popduel van het 3FM-programma ‘RabRadio’. Drie weken lang nemen de dj’s van de publieke radiozender het tegen elkaar op. De eerste ronde is vanmiddag geëindigd en de winnaars van de afgelopen acht duels gaan nu door na de kwartfinales.

In deze kwartfinales neemt Bart Arens het morgen op tegen Sander Lantinga. Rob Stenders speelt vrijdag tegen Annemieke Schollaardt. Na het weekend staan Coen Swijnenberg en Sander Lantinga nog tegen over elkaar. Dinsdag spelen Rudy Mackay en Michiel Veenstra de laatste kwartfinales.

Na de halve finales op woensdag en donderdag vindt de uiteindelijke finale volgende week vrijdag plaats. Vorig jaar won Michiel Veenstra deze finale; Gerard Ekdom won de twee jaar daarvoor het DJ Duel.

Vorig artikel538 Dance Department live vanaf Amsterdam Dance Event
Volgend artikelLuistercijfers augustus-september: Radio 1 zakt terug