Home Landelijke radio Ben Liebrand verlengt contract bij Radio Veronica

Ben Liebrand verlengt contract bij Radio Veronica

Ben Liebrand tekent vandaag een nieuw contract bij Radio Veronica. Hierdoor is hij ook de komende jaren iedere zaterdagavond met zijn programma ‘In The Mix’ te horen.
Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Veronica het programma ‘In The Mix’ van Ben Liebrand voor het eerst uitzond. Met dit programma is Ben Liebrand pionier op mixgebied en daarmee inspiratiebron voor komende generaties dj’s. “Er is geen enkel radiostation in Nederland dat zo’n geschiedenis heeft als Radio Veronica", zegt Liebrand. "Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze beroemde geschiedenis en dat ik, met het tekenen van het nieuwe contract, ook deel uit ga maken van de toekomst van Radio Veronica."
“Ben Liebrand was de eerste dj die naam heeft gemaakt zonder te praten door de platen heen, maar ze naadloos aan elkaar te mixen", aldus Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica. "Zijn mixen zijn al 25 jaar zo onnavolgbaar dat hij terecht de titel ‘Mastermixer’ heeft gekregen. Ben is ooit begonnen bij Veronica en ik ben blij dat hij ook de komende jaren zijn ‘In The Mix’ voor ons blijft maken.”