Home Regionale radio Bart van Leeuwen deze zomer op Radio M Utrecht

Bart van Leeuwen deze zomer op Radio M Utrecht

Bart van Leeuwen maakt deze zomer een programma voor Radio M Utrecht. Van 24 juni tot begin augustus presenteert hij elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur Lekker weer Van Leeuwen.

In ‘Lekker weer Van Leeuwen’ speelt Van Leeuwen het spel ‘Raad waar die staat’. Luisteraars raden door middel van verschillende aanwijzingen waar verslaggever Fred Siebelink zich in de provincie Utrecht bevindt. Ook ‘de plaat en zijn verhaal’ neemt de voormalig Veronica-dj meer naar de regionale zender.

Bart van Leeuwen: “Radio M Utrecht is een gezellige vrolijke zender, daar breng ik deze zomer graag mijn weekends door. Met ‘Lekker weer van Leeuwen’ wordt het op zaterdag- en zondagmiddag echt zomer op uw radio, dat beloof ik.”

Radio Veronica

Bart van Leeuwen was tot eind vorig jaar te horen op Radio Veronica. Van 2003 tot eind 2013 maakte hij ‘Goud van Oud’ en van 2015 tot en met 2016 was hij in het weekend te horen. Voor Radio Veronica was hij ook dj voor Radio 10FM, Radio 538, Omroep Veronica en de zeezender Veronica.

Vorig artikelRadio en Televisiecampagnes zorgen voor meer websitebezoek adverteerder
Volgend artikelNieuwe slogan 3FM: Music Starts Here