Home Landelijke radio Arrow wil digitale televisiezender starten

Arrow wil digitale televisiezender starten

De Arrow Media Group, eigenaar van Arrow Classic Rock, Arrow Jazz FM en Caz!, is van plan om een muziekzender op televisie op te zetten. Directeur Ad Ossendrijver streeft met zijn plannen naar distributie via de digitale kabel en internet, zo vertelt hij tegenover de Telegraaf.

Het televisiestation gaat zich helemaal richten op muziek. "Bij TMF en MTV staat de muziek niet meer centraal. We hebben het merk en de mensen in huis die zo’n station kunnen dragen. Denk aan Adam Curry, Manuela Kemp, Jules Deelder, Harry de Winter en ook Barry Hay gaat binnenkort iets voor ons doen. Programmering is volop te krijgen: interviews met artiesten, videoclips, registraties van concerten; we moeten het alleen met de aanbieders eens worden over de prijs van de uitzendrechten. Ik voorzie wat dat betreft overigens weinig problemen", aldus Ossendrijver.

Niet alleen op televisie heeft Arrow plannen, ook wil men nog steeds een talkradiostation, met als werktitel ‘Arrow Talks Plus’, opzetten via 828 AM. Momenteel zendt Caz! tijdelijk uit via deze frequntie.

Vorig artikelSlam!TV op digitale kabel Caiway
Volgend artikelRadiostations met Nederlandstalige muziek starten samenwerkingsverband