Home Landelijke radio Arrow geeft zichzelf nog 3 maanden

Arrow geeft zichzelf nog 3 maanden

Arrow Classic Rock geeft zichzelf nog drie maanden om een fm frequentie te bemachtigen, lukt dit niet dan is het einde oefening voor het station. Dit schrijft de Telegraaf vandaag.

Het station zendt nog drie maanden uit op de AM frequentie die gereserveerd is voor Music Country radio, maar aangezien dit station nog niet klaar is zend Arrow daar op uit. Dit komt omdat de twee dezelfde eigenaar hebben.

Ad Ossendrijver, dirececteur van het station, voelt zich onrechtvaardig behandeld. “Al jaren vragen wij om een vaste plek op de FM”, vertelt hij. “We zitten nu op de AM en op de kabel, maar echte rock hoort op de FM. Maar steeds werden we aan het lijntje gehouden. En nu de FM eindelijk opnieuw wordt verdeeld, grijpen wij ernaast. Het is al de tweede keer dat me dit overkomt. Eind jaren tachtig moest ik door het beleid van de overheid ook al stoppen met mijn radiostation Cable One”.

Arrow Classic Rock heeft nu zijn zinnen gezet op de enige FM-frequentie die afgelopen week nog niet is geveild. De plaats was bedoeld voor Classic FM, maar dat is op het laatst niet doorgegaan. “Die frequentie zien we nu als onze laatste kans”, zegt Ossendrijver.

Arrow Classic Rock heeft de afgelopen week ongeveer 25.000 steun betuigingen gehad.