Home Landelijke radio Antenne3 nieuwe zenderbouwer in Nederland

Antenne3 nieuwe zenderbouwer in Nederland

Nederland kent naast Nozema en Broadcast Partners een nieuwe zenderoperator. Antenne3 gaat met de naderende frequentieverdeling proberen een deel van de markt in handen te krijgen. Antenne3 zal proberen een geheel eigen plek gaan verwerven in omroepzenderland naast de huidige operators.

Antenne3 komt niet uit de lucht vallen. “Maandenlange marktstudie en overleg ging vooraf aan het nieuwe initiatief. Door de zich steeds opstapelende vertragingen van het Zero Base-plan hebben veel klanten nog geen definitieve keuze gemaakt voor een zendernetwerk-operator. Een uitgelezen kans voor Antenne3”, aldus mr. Edward Neef, ‘Managing Director’ van de nieuwe organisatie. “Voor ons is iedere klant even belangrijk en wij zullen ons bewijzen met goede, betrouwbare producten en service ten behoeve van de door ons te plaatsen, onderhouden en te bewaken zenders. Daarnaast richt Antenne3 zich ook op de markten van de landen om ons heen. Europa wordt steeds kleiner, de communicatie effectiever en efficiënter. Klanten komen dus steeds dichterbij. Antenne3 zal, waar nodig en mogelijk, constructief samenwerken met de andere aanbieders, want daar zijn onze klanten bij gebaat”, aldus Neef.

Antenne3 is een samenwerking van verschillende partijen met een jarenlange ervaring op het gebied van telecommunicatie- en omroepverbindingen en is gevstigd in Rijswijk.