Home Landelijke radio Adam Curry gaat ochtendshow Arrow Classic Rock presenteren

Adam Curry gaat ochtendshow Arrow Classic Rock presenteren

Adam Curry gaat vanaf 12 mei de ochtendshow presenteren op Arrow Classic Rock. Dat doet hij vanuit zijn huis nabij het Engelse Guildford, bijgestaan door Alexander Stevens.

De laatste tijd deden er al diverse geruchten de ronde over de terugkeer van Curry op de Nederlandse radio. Deze geruchten werden gevoed doordat Adam Curry in zijn podcast vertelde dat er een ISDN-codec in zijn huis is geïnstalleerd om een verbinding van hoge kwaliteit op te zetten met Nederland. Alexander Stevens heeft bovenaan zijn weblog al een tijdje een afbeelding staan met een wekkerradio die af is gesteld op de frequentie van Arrow Classic Rock en als tijdstip 6:00 uur aan geeft.

Vandaag bevestigde Adam in de talkshow ‘Jensen’ dat Alexander Stevens en hij inderdaad het ochtendprogramma op Arrow Classic Rock gaan presenteren. Dinsdag ontkende Arrow-directeur Ad Ossendrijver dit nog tegenover RadioFreak.nl.

Adam Curry presenteerde zijn laatste programma op de Nederlandse radio in 2004 op Radio Veronica. Daar presenteerde hij de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen!’ samen met Alexander Stevens en Michiel Veenstra. Daarna verhuisde Curry naar Engeland.
De laatste jaren werd Adam Curry groot als grondlegger van het fenomeen podcasting. Al jaren lang maakt hij zelf dagelijks ‘The Daily Source Code’.