Home Landelijke radio Aantal kabelaansluitingen Juize.FM fors gestegen

Aantal kabelaansluitingen Juize.FM fors gestegen

Juize.FM is vanaf heden in een groot deel van Nederland op de kabel te ontvangen. Mede door de overname van de frequenties van Yam FM sijgt het aantal aansluitingen van de zender met 3 miljoen naar in totaal 4 miljoen. Deze maand gaat men proberen gepresenteerde programma’s op te nemen in de programmering.

Juize.FM Program Director Niels Hoogland: ‘Heel veel luisteraars hebben ons dit eerste jaar laten weten ook via de kabel naar Juize FM te willen luisteren. Ik ben dan ook heel blij dat we nu aan die wens kunnen voldoen in het grootste deel van Nederland. We zullen ons komend jaar inspannen om de kabeldekking nog verder uit te breiden!’

Het dochterstation van Radio 538 dat zich richt op urbanmuziek begon nog geen jaar geleden met haar uitzendingen via internet. Direct is geprobeerd om kabelfrequenties te bemachtigen en op 3 november kreeg het station een frequentie in Gouda. Intussen zijn er veel kabelaansluitingen bij gekomen en gisteren is dit aantal dus in één keer zeer groot geworden. De zender blijft daarnaast via internet, UMTS en sateliet te ontvangen.