Home Landelijke radio Patrick Kicken volgt Ferry Maat op bij Radio Veronica

Patrick Kicken volgt Ferry Maat op bij Radio Veronica

Patrick Kicken volgt vanaf 4 oktober Ferry Maat op bij Radio Veronica. Hij zal elke werkdag tussen 13:00 en 16:00 uur te horen zijn met 'PK@Veronica'. Ferry Maat is vrijdag voor het laatst te horen op Radio Veronica, na zeven jaar lang 's middags een programma te hebben gemaakt.

Sinds 2004 werkt Patrick al bij Radio Veronica. Hij presenteerde diverse programma's, waaronder een weekendprogramma en de ochtendshow. De laatste jaren is hij in de avond te horen met 'Keihard Kicken'. Radio Veronica heeft niet bekend wie dat programma nu gaat overnemen. Kicken blijft naast zijn middagprogramma ook op vrijdagavond te horen met 'Kicken's Volle Vrijdagshow'.

"Het is natuurlijk geweldig om op dierendag mijn nieuwe show te lanceren en een mooie gelegenheid voor een leuke stunt", aldus Patrick Kicken. Ik hoop maandag zoveel mogelijk vrouwen met de naam Veronica in de studio te krijgen met hun huisdier. Volgens mij wordt dat hilarische radio."

Directeur Ab Trik is blij met de ontwikkelingen bij Radio Veronica. "Patrick gaat op de van hem bekende, fantasievolle wijze een heel nieuwe middagshow neerzetten in het competitieve tijdvak 13:00 tot 16:00 uur. Mooi om te zien dat een telg uit de nieuwe dj-generatie de microfoon overneemt van coryfee Ferry Maat."