Home Landelijke radio Kink FM-directeur Arjen Grolleman overleden

Kink FM-directeur Arjen Grolleman overleden


Kink FM-directeur Arjen Grolleman is overleden. Dat meldt de website van de alternatieve muziekzender. Hij presenteerde het programma Avondland op Kink FM en is een van de drijvende krachten achter de zender. Daarnaast was hij een van de stemmen van RTL 5.

Hij voerde samen met Jantien van Tol het management over de zender. “Arjen was Kink FM”, laat ze weten. “De afgelopen 14 jaar heeft hij zich met volle passie en overgave ingezet voor dit station. Nimmer heb ik iemand in de radiowereld gekend die zo creatief, zo lief, zo gepassioneerd, zo betrokken was als Arjen. We verkeren hier bij Kink FM in diepe rouw en kunnen nog nauwelijks beseffen dat Arjen er niet meer is. Kink FM is vandaag gestorven.”

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”

Op de middelbare school had hij al z’n eigen schoolradiozender. In 1995 komt Arjen bij het toen nog publieke Veronica terecht. Daarna richt hij zich op Kink FM, dat onderdeel is van de Veronica Holding.

Grolleman is 37 jaar geworden.