Home Landelijke radio 3FM-vrouwen grote winnaars Radiobitches Awards

3FM-vrouwen grote winnaars Radiobitches Awards

De vrouwen van Radio 3FM zijn de grote winnaars geworden van de Radiobitches Awards. Dj Annemieke Schollaardt werd bekroond als beste dj voor haar programma Weekend DNA. Maricha Kroeske werd als producer van Michiel Veenstra uitgeroepen tot de beste in haar vakgebied en als aanstormend talent kwam Roosmarijn Reijmer uit de bus. Tot slot ging ook de Radiobitches Award voor beste radiostation naar 3FM.

De prijzen werden uitgereikt door de Veronica Radioschool tijdens een gala in het Nederlandse instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Nieuwslezer Jasmijn van Dijk (Radio 538) kreeg ook een award, net zoals Wytske Kenemans van Fresh FM als grootste talent bij een regionale omroep. Eerder werd al bekend dat Jeanne Kooijmans een Oeuvreprijs in de wacht sleept.

Het gala werd gepresenteerd door Isabelle Brinkman. Kraak & Smaak, Krause, GEM en Shane Shu moesten zorgen voor muzikale omlijsting. Claudia de Breij won vorig jaar de Radiobitches Award als beste dj. Onder anderen nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood en Marlous Löffelman, de sidekick van Rick van Velthuysen, wonnen vorig jaar ook een prijs.