Home Landelijke radio 3FM Serious Request: tussenstand zondag 595.480 euro

3FM Serious Request: tussenstand zondag 595.480 euro

De derde tussenstand van 3FM Serious Request bedraagt 595.480 euro. Even na half vijf ontvingen Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering een envelop met deze nieuwe tussenstand. Vorig jaar stond de teller na twee dagen op 476.337 euro. In 2006 was dat 353.405 euro.

Ilse de Lange verliet na een gezellig nachtje vanmorgen vroeg het Glazen Huis. Gisteravond gaf zij nog een miniconcert voor de menigte voor het huis. Dit deed zij niet voor niks. Zij speelde voor het luttele bedrag van 1 euro… per seconde. Vanavond staat het bed klaar voor cabaretier Najib Amhali.

Gisteravond brachten een aantal spelers en de coach van voetbalclub NAC een bezoek aan de dj's. Ze kwamen niet met lege handen; 10.000 euro collecteerden zij eerder in het stadion van de Bredase voetbalclub. Vandaag gaf Boris een optreden op de Grote Markt. Illusionist Ramana kwam langs om tegen betaling te zweven op de Grote Markt. Onder andere de Masterclass Radiomaken en het huiskamerconcert van Voicst gingen onder de hamer.