Home Landelijke radio 3FM Serious Request: tussenstand zondag 428.629 euro

3FM Serious Request: tussenstand zondag 428.629 euro

3FM-dj Timur Perlin en Ramon de stagair hebben zojuist samen met Giel, Gerard & Annemieke de tweede tussenstand van 3FM Serious Request bekend gemaakt. Na 48 uur in het huis staat de teller op 428.629 euro. De actie heeft nog vier dagen te gaan.

Vorig jaar was de tussenstand na twee dagen 327.709 euro. Helemaal te vergelijken is dat echter niet, want de actie is dit jaar 12 uur eerder begonnen.

Vandaag was een lastige dag voor 3FM Serious Request. Als gevolg van de sneeuw konden verslaggevers het land niet in en gingen initiatieven niet door.  Zo viel de verwarming van Paul Rabberings collectebusje uit en konden Rudy Mackay en Coen Swijnenberg Groningen niet bereiken, waardoor ze alternatieve acties moesten bedenken om geld op te halen.

Michiel Veenstra deed er ruim 2,5 uur in Enschede te komen met de suprisetruck. Dit lukte uiteindelijk, maar de meeste optredende bands zegden af. Uiteindelijk regelde Veenstra zelf een optreden van Plork & De Aannemers. 

The Party Squad zou vanavond met wat bevriende artiesten een benefietconcert geven in Groningen, maar ook dat gaat niet door. Het koptelefoonconcert dat Bløf vanavond zou geven in het Glazen Huis is verplaatst naar dinsdag.

Maar ook dj's die moeten werken in Hilversum hebben al problemen. Sander Guis en Bart Arens zouden de updates vanmiddag en vanavond verzorgen, maar konden de studio niet bereiken. Domien Verschuuren houdt daarom een updatemarathon van 07:00 tot 23:00 uur.