Home Landelijke radio 3FM Serious Request tussenstand zaterdag: 3.054.689 euro

3FM Serious Request tussenstand zaterdag: 3.054.689 euro

3FM Serious Request is op de helft en er is tot nu toe 3.054.689 euro opgehaald. Daarmee zijn 3FM en Rode Kruis nog niet op de helft van het eindbedrag van vorig jaar (12.251.667 euro), maar ieder jaar komt een groot deel van het bedrag pas op de laatste dag binnen. Zo stond de teller vorig jaar na drie dagen op 2.958.873 euro, nu is de tussenstand dus zo'n 100.000 euro hoger. Gisteren was het verschil met een jaar eerder overigens nog ruim een half miljoen groter.

Op het Wilhelminaplein, waar het Glazen Huis staat, blijft het dag en nacht een drukke bedoeling. Duizenden mensen komen al drie dagen op het huis af, waarin Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg een week wonen. Maar ook in de rest van Friesland leeft de actie. Timur Perlin deed vandaag verslag van een vier jongens die dwars door de provincie fietsen en een biljartclub die een 24-uursmarathon hield. Michiel Veenstra ging op pad met een drumbad die door heel de provincie trekt.

Vanavond komt Geraldine Kemper langs bij de drie dj's in het huis, zij is de komende nacht de Nachtkracht die Coen Swijnenberg zal helpen tijdens zijn graveyardshift. Bij Giel komt morgenochtend Niels Geusebroek langs voor een optreden.

Vorig artikelClairy Polak haalt bij afscheid op Radio 4 uit naar zendermanager
Volgend artikelZendmast Coastline FM omgewaaid