Home Landelijke radio 3FM Nieuws van 30 september

3FM Nieuws van 30 september

'Nooit Grappig krijgt eigen website
Het programmaonderdeel 'Nooit Grappig' van het ochtendprogramma van 3FM, Stenders Vroeg, krijgt een eigen website (nooitgrappig.com). De rubriek waarin luisteraars kunnen aangeven wat volgens hen nooit grappig is, krijgt dinsdag 1 oktober de eigen site waarop bezoekers hun vondsten kunnen aanleveren.

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe site verschijnt er ook een single met de titel 'Nooit Grappig'. Deze zal gratis te downloaden zijn van de website.

Fred Siebelink maakt filmdebuut
3FM-dj Fred Siebelink maakt volgend jaar zijn speelfilmdebuut in de horrorfilm 'Woensdag'. Dat heeft hij maandag bevestigd. De co-host van Rob Stenders in 'Stenders Vroeg' was eerder al te zien in een bijrol in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Siebelink speelt in 'Woensdag' de producent van een reality-programma waarin acht deelnemers een nacht in een donker bos moeten overleven terwijl een fictieve seriemoordenaar jacht op hen maakt. De acteur, die zelf groot fan is van het horrorgenre, laat in het midden of hij de film overleeft.

Overigens is Fred niet de eerste dj van 3FM die zijn debuut maakt. Eerder speelde Henk Westbroek de rol van een door nozems belaagde ijscoman in 'De schippers van de Kameleon' van regisseur Steven de Jong.

Naar verwachting gaat Woensdag in première op het 19e Festival van de Fantastische Film, dat april 2003 in Amsterdam wordt gehouden. De film is medio 2003 in alle Nederlandse bioscopen te zien.